پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس)

دسته بندي : پاورپوینت » صنایع غذایی
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان
سوسیس و کالباس از قدیمی‌ترین محصولات گوشتی است که از مدتها قبل در فرهنگ غذایی مردم مورد توجه قرار گرفته‌اند. به گونه‌ای که حدود 5000 سال قبل از میلاد مسیح در ادبیات یونان باستان پیرامون  این قبیل مواد غذائی، مطالبی تدوین و یافت شده. بعلاوه کلمه سالامی را که به عنوان نوعی کالباس می‌باشد، می‌توان در کتب یونان قدیم پیدا نمود. 
این محصول برای اولین بار در شهر سالامی در شرق یونان، ساخته شد. 

سوسیس از واژه فرانسوی کهنsaussich  که خود از واژه لاتین salsus به معنی "نمک زده« گرفته شده، پدید آمده است. 

کالباسkielbasa  در واقع یک نوع سوسیس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیمی که معمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.


شامل عناوین:
مقدمه
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان 
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران 
اوضاع فعلی فرآورده‌های گوشتی در ایران 
ترکیبات گوشت 
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه 
انواع گوشت
تعریف تخمیر
تبدیل گوشت به فرآورده های تخمیری
سوسیس­های تخمیری
طبقه بندی سوسیس های تخمیری
فرآیند تولید سوسیس و کالباس
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع پوشش سوسیس و کالباس
روش تهیه برخی از پوششهای طبیعی
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس:
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها :
ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب
ارزش غذایی سوسیس و کالباس
نکات مهم هنگام خرید سوسیس و کالباس
نکات نگهداری سوسیس
نکات مهم در پختن سوسیس
روشهایی برای مصرف کمتر سوسیس و کالباس
مضرات سوسيس و كالباس
پخت خانگی سوسیس
سخن پایانی
دسته بندی: پاورپوینت » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7605 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx - پاورپوینت - قابل ویرایش

تعداد صفحات: 40

حجم فایل:3,863 کیلوبایت

 قیمت: 35,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252
  • راهنمای استفاده:
    پاورپوینت

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل دانلودی شامل فایل پاورپوینت می باشد که همراه با افکتها و طراحی زیبای اسلایدها مرتبط با موضوع می باشد

  • گالری تصاویر :
    سوسیس سوسیس های تخمیری اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه